Meng in een grote kom de bloem, gist, suiker en zout. Voeg vervolgens geleidelijk het lauwwarme water toe en kneed het deeg tot een soepel en elastisch deeg.
Leg het deeg in een met olie ingevette kom, dek af met plasticfolie en laat het deeg ongeveer 1 uur op een warme plek rijzen.
Verdeel het deeg in 4 gelijke delen en rol elk deel uit tot een dunne, ronde plak.
Leg de plakken deeg in de slowcooker die is bedekt met bakpapier of een siliconenmat. Zet de slowcooker op de laagste stand en bak het brood gedurende 2-3 uur, of totdat de korst knapperig en goudbruin is.
Haal het brood uit de slowcooker en laat het afkoelen op een rooster. Serveer warm of op kamertemperatuur met hummus, falafel of kebab.Opmerking: Je kunt ook specerijen of zaden toevoegen aan het deeg voor extra smaak, zoals sesamzaadjes, zonnebloempitten of komijnzaad. Probeer gerust verschillende smaakmakers uit om je eigen unieke Turks brood te maken.
Notities
Opmerking: Je kunt ook specerijen of zaden toevoegen aan het deeg voor extra smaak, zoals sesamzaadjes, zonnebloempitten of komijnzaad. Probeer gerust verschillende smaakmakers uit om je eigen unieke Turks brood te maken.