Ga terug

Mexicaanse stoofpot

Gang Hoofdgerecht

Equipment

  • slowcooker

Ingrediënten
  

  • 500 gram rundvlees, in blokjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 1 blikje mais, uitgelekt
  • 1 blikje kidneybonen, uitgelekt
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 1 eetlepel mexicaanse kruidenmix
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • zout en peper naar smaak

Instructies
 

  • Bak het rundvlees in een pan totdat het aan alle kanten bruin is.
  • Voeg de ui, knoflook en paprika toe en bak deze mee totdat de ui glazig is.
  • Doe het vlees en de groenten in de slowcooker.
  • Voeg de maïs, kidneybonen, tomatenblokjes, Mexicaanse kruidenmix, komijnpoeder, zout en peper toe.
  • Zet de slowcooker op de laagste stand en laat de stoofpot 6-8 uur langzaam garen.