Ik ben Els, en ik ben een groot fan van slowcooking. Al jaren ben ik bezig met gezond koken en ik ontdekte dat slowcooking de perfecte manier is om gezonde en smakelijke maaltijden te bereiden.

Als ik niet aan het koken ben, ben ik waarschijnlijk bezig met schrijven of met mijn internetonderneming. Ik hou ervan om creatief te zijn en nieuwe dingen te ontdekken. Slowcooking is een van de vele manieren waarop ik mijn passie voor koken kan combineren met mijn liefde voor schrijven en ondernemen.

Als je me zoekt, vind je me waarschijnlijk in Frankrijk, waar ik een groot deel van het jaar woon. Ik hou van de Franse keuken en vooral van de lunches tussen de middag. Er gaat niets boven een lekker glas wijn en een stukje kaas tijdens de lunch, vooral als het allemaal zelfgemaakt is.

Mijn doel is om mensen te inspireren om vaker slowcooking toe te passen en om gezonde en smakelijke maaltijden te bereiden. Ik hoop dat ik je kan helpen om de techniek van slowcooking onder de knie te krijgen en dat je net zo enthousiast wordt als ik!

In sommige artikelen schrijf ik over producten. Ik raad alleen producten aan die ik ook echt zelf goed vind. Ik schrijf dus niet in opdrachten van bedrijven. Mocht je een aankoop doen via de link dan kan het zijn dat wij ik wel een commissie ontvangen. Maar bovenal wil ik je inspireren de slowcooker zo veel mogelijk te gebruiken.

info@slowcooking.nl